Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

Malermester Haugen er en håndverksbedrift i Bodø innen maler- og byggtapetserfaget.

Bedriften ble etablert i 1953 som et personlig selskap av malermester Jan Haugen. I 1974 ble selskapet omdannet til aksjeselskap sammen med egen detaljhandel. I 1996 ble så detaljhandelen skilt ut og siden da har Malermester Haugen vært en rendyrket håndverksbedrift.

​Vi sysselsetter i dag 22 personer fordelt på malere/byggtapetserere, lærlinger og administrativ ansatte. Av våre utøvende håndverkerne har 3 stk mesterbrev i tillegg til svennebrevet. Vårt geografiske arbeidsområde er primært Bodø by. Oppdragene består av inn- og utvendige maleroppdrag, flislegging, tapetsering, gulvsparkling, gulvarbeider på små og store prosjekt, både til næringsdrivende, offentlige institusjoner og private.

Godkjent lærlingebedrift

Vi er godkjent lærlingebedrift og er stolte over å være en bidragsyter for at unge under utdanning får en god mottakelse inn i arbeidslivet! Utplassering av skoleelever, samarbeid med aktører i Bodø om etterutdanning og praksis, samt sørge for å gi lærlingene den kunnskapen og erfaringen de treger er viktig for oss!

Vi lever av det lokale markedet i Bodø så selvfølgelig er vi med og utdanner – og gir unge en positiv arbeidshverdag.

Godkjenninger

Malermester Haugen er registrert Miljøfyrtårn, godkjent bedrift i henhold til Byggebransjens Våtromsnorm og har registreringsbevis i StartBank. Oppdragene utføres på fast forhåndsdefinert pris eller etter medgått tid/materiell, alt etter oppdragets art og omfang.

Vi har en klart definert målsetting om å være en solid og seriøs aktør i vår bransje, samtidig som de kvalitative krav til helse, miljø og sikkerhet ivaretas. Vi har høyt fokus på å skape en kultur innad som skal virke verdiskapende og gi rom for investeringer til å trygge den enkeltes arbeidsplass.

Har du innspill eller forslag på hvordan vi kan bidra til ytterligere å redusere vår miljøpåvirkning eller levere enda bedre tjenester med lavere klima avtrykk – Kontakt oss !

Konsernet Haugen AS

Malermester Haugen inngår i Haugen-konsernet, som også omfatter Bohus Bodø AS og en rekke eiendomsselskaper i Bodø.